Vulkanutbrudd på La Palma

Det har i flere dager pågått et kraftig vulkanutbrudd på La Palma, på Gran Canaria-øyene. Utbruddet skyldes flere hundre jordskjelv som har pågått over lengre tid. Vi anbefaler deg å sjekke ut live-feeden her (denne live-feeden er over, se denne lenken for ny feed).

Tsunami

Ifølge geologer står øya i fare for å briste. En del av fjellet kan falle i vannet som følge av jordskjelv og vulkanutbrudd. Jordmassen som faller i vannet kan skape en av tidenes største tsunamier som vil påvirke en enorm befolkningsgruppe.

Tsunamien vil bevege seg så langt som til Nord-Amerika, og helt opp til Island. Til islenderne kan det komme opp mot ti meter høye bølger. Det er antatt at om tsunamien skjer vil vi ha mellom 6-8 timers varsel.

Lite til ingen mediedekning så langt

Mediene virker totalt uinteressert i hendelsene så langt. Klart det vil bli store skriverier om tsunamien slår til, men vi i Ytringsforum ønsker å gjøre våre lesere klar over situasjonen.

Så langt er 452 hjem tapt på La Palma. I livevideoen hører vi barn som gråter, hunder som bjeffer og biler som tuter. Bildene er som en innblikk i et ekte helvete. Lyden dundrer og selve fjellet rister når store jordskjelv smeller til.

Endetiden

Vi vil snart gi ut en ny artikkel om vår egen ide om endetiden, fra et annet perspektiv. Mange ganger tenker vi ofte at et enormt vulkanutbrudd som dette, en asteroide som treffer jorda, eller en atomulykke for forårsake at jorden går under. Kanskje dette utbruddet er endetiden for mange? Vi håper virkelig ikke det.

Her ser du et tenkt scenario hvis tsunamien slår til.

—————————————————————————

Info:

Takk for at du leser Ytringsforum!

Ønsker du å bidra med eget innlegg? Vi ønsker at alle får muligheten til å ytre seg uavhengig av politisk perspektiv. Den eneste regelen vi har er: ingen rasisme. Vi har ikke noe problem med deg om du er rasist, vi bare ønsker ikke de ytringene hos oss. Send en mail til: ytringsforum@protonmail.com

Ytringsforum er gratis, og vil alltid være gratis utenom mulighet for ekstrainnhold for spesielt interesserte lesere i framtiden. Ønsker du å støtte oss med en finansiell donasjon kan du gjøre det via kryptovalutaen Monero. Vår donasjonsadresse for Monero er:

4AAP4z5DSJ4GVf2twFk4Py54pBaiWnsHHTqLSNym8TvXj8H4L6oVYp8gHEuTuXFZMXLjNMmexPZLvUfHzcgvLmdoFp8H41n