Slutten på medisinsk autonomi?

Fra vårt perspektiv er vi kanskje i endetiden allerede, spesielt med tanke på the great reset (eller “ze great rezet” som Klaus Schwab sier) og World Economic Forum sine tanker om den globale fremtiden. Altså en fremtid uten frihet, uten autonomi, uten eiendeler; en fremtid hvor alt du gjør fra dine bevegelser til din avføring reguleres og følges med på – virkelig uvirkelig i våre øyne. For oss i Ytringsforum høres dette ut som endetiden, som verdens undergang med tanke på menneskets frihet.

Endetiden for frihet

Være det gjennom naturkatastrofer eller social engineering er vi i endetiden enten vi vil eller ikke. I det minste med tanke på frihet – og om det er noe som er viktig for oss så er det nettopp det, frihet. Ytring og frihet er det som står oss aller nærmest, og det er nettopp det som står på agendaen for våre globale overherrer med tanke på koronavirus.

Et virus som er mindre farlig en hva influensaen var i Norge i 2017 skal altså skape så enorme konsekvenser. I 2017 døde faktisk 1700 nordmenn av influensa, men ingen av oss i redaksjonen kan huske at landet stengte ned av den grunn. Nei, her er det noe annet som skjer.

Nåtidens dommedag handler ikke om asteroider, atomvåpen eller vulkaner, ei heller invasjon av romvesner eller verdenskrig. Vår dommedag handler om frihet, eller rettere sagt: den økende mangelen på den.

Reise

Vi har blitt fratatt vår frihet til å reise på grunn av en sykdom de aller fleste kommer seg godt ut av. I u-land virker det ikke som om de har lagt merke til sykdommen i det hele tatt. I såkalte i-land merker vi heller ikke mye til sykdommen, utenom hvor mye vi blir propagandisert til å tenke på den hele tiden. Små dødstall, som i tillegg viser seg å være temmelig uklare – de som befinner seg i dødstallstatistikken for koronavirus har død med viruset, ikke av det. Vi kan altså ikke vite hvor mange som er døde som følge av viruset, allikevel innskrenkes vår mulighet til å bevege oss.

«Her er den nye varianten!» «Frykt deg o’ menneske døden er nær!» «Hvis du ikke tar vaksinen dreper du bestemor!»

Det finnes altså ikke grenser for hvor fryktelig denne pandemien har vært. Men, alt har vel gått bra så langt? Hva skjedde med alle sykehusene som skulle bli overfylt? Hva skjedde med de døde i gatene? Er ikke en pandemi egentlig noe veldig drøyt som skjer over hele verden?

Nå innrømmer selv FHI at «pandemien» er å se på som influensa, men var influensa en pandemi? Noe verdt å vaksinere hele befolkningen mot? Med noe helt nytt og eksperimentelt som mRNA-vaksiner?

Medisinsk autonomi

Vi ønsker ikke å ta vaksinen. Vi har ikke noe imot eller ønsker ikke noen vond vilje mot de som har tatt eller ønsker å ta vaksinen. Det vi ønsker å si derimot er at vaksinen ikke handler om helse, den handler om kontroll.

Det er tydelig at våre globale overherrer ønsker stadig mer kontroll. Disse individene har skjønt at de kan bruke en pandemi som en unnskyldning for total overvåking. Ergo: du kan ikke reise noe sted uten å ha tatt en vaksine. I tillegg til det forsøkte de å få alle med på å spores til enhver tid via overvåknings-apper.

Akkurat der er vi i Norge nå. Du kan ikke reise til spesifikke land uten å ha tatt vaksinen. I mange land må du også i karantene i opptil to uker om du ikke er vaksinert. I andre land går progresjonen til den ideelle agendaen mye fortere. I USA for eksempel blir det pålagt at statlige arbeidere vaksineres, noe som flere stater kjemper mot. Andre steder kan du ikke dra på kino eller andre aktiviteter der andre er involvert uten å være vaksinert. I Australia har det blitt laget leirer der folk tvinges i karantene.

Når skal dette ende? Svaret er at det vil aldri ende. Når du gir en myndighet noe makt over deg får du den aldri tilbake. Ja, kanskje Norge åpnes nå igjen – men når sykdommen kommer sigende tilbake er det desto lettere for de å stenge landet ned igjen, og føre inn nye enda strengere restriksjoner.

“Husker du ikke sist vi stengte ned? Det gikk jo så fint, det varer sikker ikke så lenge hvis alle bare gjør som de blir fortalt!”

Nå er vi alle tilpasset en nedstengning, vi er vant til det.

Vaksinasjonsironi

Ironien i den store påleggingen av vaksinasjon for aktiviteter er at de vaksinerte også sprer viruset. Så om du sier at du tar vaksinen for å beskytte deg mot viruset, så er du vel beskyttet? Nei, ikke helt, viser det seg. Du sprer fortsatt viruset, du kan fortsatt bli syk, og som vi har sett i noen land kan du også dø av viruset.

Et virus som da allerede for de under 70 år ikke spiller noen stor rolle i det hele tatt, har snudd hele verden opp ned. Mye av det på grunn av den konstante fryktpornoen som mediene og statlige makter har pushet på oss.

De vaksinerte kan altså vandre rundt som de vil. Selvom de ikke hindrer spredning så kan de faktisk øke spredning på grunn av deres mulighet til å oppleve mindre symptomer.

Nå er det nok for mange

Land er ulike. Noen land som Frankrike protesterer lettere enn andre, slik som de demonstrerte med sine gule vester (i nærmere to år vel og merke!). Australia har vært et land som Norge som ikke har gjort stort for å si imot nedstengning og restriksjoner. Landet er jo grunnlagt som en fengselskoloni, og nå opplever mange australiere at det er nettopp det de lever i: et fengsel.

Nå er det nok for mange av de. Vi ser videoer fra australiere som viser sin misnøye med staten. De som protesterer blir så klart illustrert i mediene som idioter og voldelige – så viser den ekte sannheten seg om man dykker litt dypere inn i det – det er staten som starter volden. De gjør som i kjent statlig-stil: sender inn provokatører for å skape voldelige demonstrasjoner, eller rett og slett lar politiet fyre løs med pepperspray på uskyldige demonstranter.

Merkelig. Staten, den som er beskytteren av oss alle? Vold fra staten, har du hørt noe sånt?

Det betyr ikke at demonstranter ikke kan gjøre feil. Vi er ikke for vold mot noen, være det politi eller uskyldige. Fredelige demonstrasjoner der mennesker viser sin misnøye mot en urettferdig og direkte diskriminerende stat er bra. Vi vet at det er mange rundt om i verden, så vel som i Norge som er lei av hele koronasituasjonen. Mennesker som føler seg presset til å ta vaksinen for å tilfredstille venner og familie. Hvorfor har folk snudd så fort? Hvordan glemmer de så fort?

Det skulle jo bare bli en, maks to vaksiner – nå er det snakk om nye boostere flere ganger i året. Hele tiden blir vi ledet rundt i en runddans, og underveis i det siste året har folk helt mistet fatningen. Folk er psykisk utslitt og gjør bare som de får beskjed om. I tillegg fungerer de som moralpoliti mot de som ikke ønsker å gå deres vei. Hva skjedde med å bestemme over sin egen kropp?

Fremtiden

Dette er den egentlige endetiden, total global kontroll. Hvis vi ikke stopper korona-situasjonen nå så blir vi i en evig endetid hvor menneskelig autonomi og frihet er en glemt sak. Generasjoner vil vokse opp og se på den friheten som vi har opplevd som noe gammeldags. De vil ikke en gang forstå hva ordet frihet betyr, ei heller ytringsfrihet.

Vi må kunne ytre oss, det er lov å si nei. Ingen andre bestemmer over din kropp, du vet best hva du trenger, ikke la noen andre presse deg inn i å ta et valg. Hvis du er i tvil: sjekk ut informasjon, oppsøk en lege, snakk om dine bekymringer – og når du tar valget ditt, stå for det.

Du er den viktigste personen i ditt liv, samt de som du velger å ta med deg på din livsreise. Vi ønsker deg alt hell og lykke i tiden fremover.

—————————————————————————

Info:

Takk for at du leser Ytringsforum!

Ønsker du å bidra med eget innlegg? Vi ønsker at alle får muligheten til å ytre seg uavhengig av politisk perspektiv. Den eneste regelen vi har er: ingen rasisme. Vi har ikke noe problem med deg om du er rasist, vi bare ønsker ikke de ytringene hos oss. Send en mail til: ytringsforum@protonmail.com

Ytringsforum er gratis, og vil alltid være gratis utenom mulighet for ekstrainnhold for spesielt interesserte lesere i framtiden. Ønsker du å støtte oss med en finansiell donasjon kan du gjøre det via kryptovalutaen Monero. Vår donasjonsadresse for Monero er:

4AAP4z5DSJ4GVf2twFk4Py54pBaiWnsHHTqLSNym8TvXj8H4L6oVYp8gHEuTuXFZMXLjNMmexPZLvUfHzcgvLmdoFp8H41n