Eksperimentell vaksine er visst farlig likevel

Wow, ser du det. En vaksine som er produsert på rekordtid er faktisk farlig. Hvem ville ha trodd det? Nå skal ikke vi si: “I told you so”, fordi vi snakker ikke engelsk til daglig, men dette hadde vel alle med åpne øyne og to fungerende hjerneceller sett for seg.

Moderna

Nå er Modernavaksinen satt på pause i Sverige fordi det har blitt observert en økt forekomst av hjertebetennelse for de under 30 år. Unge under 30 får heller Pfizer fordi den er knallbra vet du.

Likevel sier de lærde at om du er under 30 og har fått 2 smakfulle doser av Modernavaksinen så trenger du ikke bekymre deg. Det er bare viktig at du veit liksom, hvis du får vondt i hjertet: ta en sjekk.

Vi i Ytringforum at journalisten i VG underdriver alvorligheten av å få hjerteproblemer av en vaksine som hverken beskytter deg fra å få koronaviruset eller å smitte andre med viruset. Men for all del, hvorfor ikke bare blande eksperimentelle vaksiner? Har du fått dose en av Moderna, ta en dose to av Pfizer kanskje?

Alle på lag

Alle som har tatt disse nymotens vaksinene er forsøkskaniner enten de vil eller ikke. Ingen av vaksinene vi er kjent med er ferdige med å forskes på, de fleste av de skal utvikles helt ut til 2023. For oss ønsker vi ikke å ta vaksinen da heller. Det lukter rett og slett vondt av hvor mye det pushes på for at alle og en hver skal ta en vaksine mot noe som så godt som alle under 80 år kommer seg fint ut av.

Det er svært overraskende for oss hvordan denne “flipfloppen” av kommunikasjon har foregått fra våre myndigheter. I starten av den store vaksineringen fikk allergikere og de som var gravide, eller som ønsket å bli det i nær framtid, beskjed om at de ikke burde ta vaksinen på grunn av manglende data. Men nå har vi visst all dataen vi trenger for at gravide kan ta den? Gravide som ikke bør spise: spekemat, blåkveite over tre kilo, brie og blåmuggost, og lakris og ingefær; men for all del, en helt nymotens vaksine, den er ikke noe problem.

Er du skeptisk, er du idiot

Stol på alt myndighetene og “big pharma” sier, ellers er du idiot. Ja, vi skjønner at du er redd for hva som kan skje med deg og barnet ditt ved at du tar en vaksine som knapt nok har blitt forsket på, og som vi ikke vet hva vil gjøre med deg og ditt barns fremtid; men skjønner du ikke? Du er er morder hvis du ikke tar vaksinen. Og det er faktisk bedre for alle om du tar vaksinen og dør av den enn at du ikke gjør det og dreper bestemor. Iallfall ifølge denne ekte idioten.

—————————————————————————

Info:

Takk for at du leser Ytringsforum!

Ønsker du å bidra med eget innlegg? Vi ønsker at alle får muligheten til å ytre seg uavhengig av politisk perspektiv. Den eneste regelen vi har er: ingen rasisme. Vi har ikke noe problem med deg om du er rasist, vi bare ønsker ikke de ytringene hos oss. Send en mail til: ytringsforum@protonmail.com 

Ytringsforum er gratis, og vil alltid være gratis utenom mulighet for ekstrainnhold for spesielt interesserte lesere i framtiden. Ønsker du å støtte oss med en finansiell donasjon kan du gjøre det via kryptovalutaen Monero. Vi trenger støtte til å utvide vår tid til å skrive artikler som fremmer frihet og ytring! Vår donasjonsadresse for Monero er: 

4AAP4z5DSJ4GVf2twFk4Py54pBaiWnsHHTqLSNym8TvXj8H4L6oVYp8gHEuTuXFZMXLjNMmexPZLvUfHzcgvLmdoFp8H41n