Bill Gates: en medisinsk filantrop

En nerd kan visstnok bli så rik at han kan kjøpe og selge enorme selskaper, støtte vaksinering av millioner av mennesker og ikke minst gi millioner av dollar til forskning på vaksiner og (!) gi millioner til å drifte medisinseksjoner av flertalls aviser. Men, han trenger penger og kontakter av en type som Jeffrey Epstein for å få til det hele? Hva skjer?

Epstein

Om det har gått helt i glemmeboka for deg så tok Jeffrey Epstein angivelig «selvmord» i en fengselscelle. Cellen var overvåket 24 timer i døgnet men kameraene sluttet mirakuløst å fungere i det mannen gjorde selvmordet.

Epstein har i titalls av år drevet en form for blackmailing der han har lurt eller invitert rike og mektige menn inn i seksuelle situasjoner med mindreårige. Handlingene har angivelig blitt filmet og brukt som blackmail mot disse mennene.

Spesielt da altså, at en knirkefri nerd som Bill Gates involverte seg med Epstein, til og med etter at det ble anerkjent at han hadde drevet med disse tingene.

Se dette intervjuet med Gates hvor han konstant vrir samtalen over på at dette er gammelt nytt og at filantropi er det han tenker på når han våkner om morgenen. Den relevante delen av samtalen starter rundt 10:49.

Filantropi

Rike mennesker som Gates bruker filantropi som en unnskyldning for både å skatte mindre (noe vi ikke er i mot), men også som en måte for å fremme en personlig eller globalistisk agenda. Mennesker som Gates er i våre øye rasehygenikere. For de, er det slik at de er de perfekte menneskene og vi er dømt til å være deres slaver.

Det viser seg nemlig at Epstein hadde et eget prosjekt der han ønsker å få barn med de perfekte kvinnene, eller å klone seg selv. Var det dette Gates selv ønsket? Eller var han som Bill Clinton, som på flyet the Lolita Express var mest interessert i de unge jentene? Det får vi nok aldri vite, eller som Bill Gates selv sier: «well he’s (Epstein) dead now, so it’s best to be careful». Hvorfor det? Hvorfor er det best å være forsiktig nå?

Å leve evig

I vår mening er det viktigste for elitene makt over menneskeheten og evig liv. De ønsker ikke bare å dominere planeten slik de allerede gjør i en høy grad, men å jukse døden i tillegg. Selskaper som Google og mennesker som Gates investerer store summer i prosjekter som handler om forlengelse av livet. Dette er også prosjekter som Epstein var interessert i.

Vi kan tenke at Epstein og Gates møttes over middager for å diskutere forlengelsen av livet, men det er vanskelig å legge bort at Epstein var notorisk til å rekruttere unge jenter til sine klienter. Ghislane Maxwell må heller ikke glemmes.

Som Epsteins makker rekruttere også hun unge jenter til Epsteins operasjon. Spørsmålet er: nå som Maxwell er i varetekt og skal dømmes, kommer vi til å få vite noe som helst om denne ringen de har drevet? Antageligvis ikke. Dette er en stor operasjon, mest sannsynligvis utført av ettertningstjenester som vil beskytte sitt rykte fra publikum.

Fordi det er nettopp det vi er for både Gates og andre aktører som styrer denne verden: publikum.

—————————————————————————

Info:

Takk for at du leser Ytringsforum!

Ønsker du å bidra med eget innlegg? Vi ønsker at alle får muligheten til å ytre seg uavhengig av politisk perspektiv. Den eneste regelen vi har er: ingen rasisme. Vi har ikke noe problem med deg om du er rasist, vi bare ønsker ikke de ytringene hos oss. Send en mail til: ytringsforum@protonmail.com

Ytringsforum er gratis, og vil alltid være gratis utenom mulighet for ekstrainnhold for spesielt interesserte lesere i framtiden. Ønsker du å støtte oss med en finansiell donasjon kan du gjøre det via kryptovalutaen Monero. Vi trenger støtte til å utvide vår tid til å skrive artikler som fremmer frihet og ytring! Vår donasjonsadresse for Monero er:

4AAP4z5DSJ4GVf2twFk4Py54pBaiWnsHHTqLSNym8TvXj8H4L6oVYp8gHEuTuXFZMXLjNMmexPZLvUfHzcgvLmdoFp8H41n